BILDBOM!








JAG ÄR BÄST

Jag är bäst bäst och bäst. Mycket känslor inom mig just nu! Sitter här ute med te iaf. How great? 
mums, jag ska vila vila vila. Och skämma bort mig riktigt ordentligt idag. Fyfan vad jag är bäst.
                                                                                                                                                 


CLOUDS

Målnigt, grått och blött. Fan vad det blixtrade igår, satte mig ute på balkongen med sofie, och snackade. Mys!
Igår kom jag till sängs rätt så bra tid. Vaknade dock klockan 12. Neeed to be better. Sen när skolan nörjar kommer man få hyra en lyftkran och lyfta mig upp ur sängen. Jag skojar inte!

                                         

Sometimes U Gotta Learn To Love Whats Good For Ya!



( älskar detta ögonblick, )


Vaken. Fortfarande. Herregud, nu mår min hals skit också. Det blir missbrukning av te idag, alltså! Funderar på att dra ner till hemma kväll och köpa sesong ett eller två av One Tree Hill... blir beroende av det. Men pallar inte utsätta min data för något onödigt virus, så jag får försöka hålla mig lite! Inga större planer. Vill bara må bättre. Kunna andas utan att känna motstånd..




SICKNESS

Inatt har det inte blivit mycket till sömn..segt! Jag mår illa, har ont i huvudet och jag pallar liksom inte av att ligga stilla i sängen och bränna hål med mina tomma ögon in i väggen. Pheeeet dissar mig själv om jag blir sjuk. Jag FÖRBJUDER MIN KROPP ATT BLI SJUK. HELLO.. IMMUNFÖRSVAR, BE NICE? PLEASE!!!!!!!


jag älskar Miley. Hennes stil. Hennes musik. Det har jag gjort ända sen jag började hänga med Maria. Min mini miley! Nej men helt ärligt så tycker jag hon verkar helskön, snygg som fan också. Cred till henne!
Det finns bara en sak. Tycker det är riktigt löjligt när hon står och skakar på rumpan, och jagvetintevad. Ser bara så löjligt ut. Men men, det är hennes liv.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0