FITTSKOLA

Jag vill bara typ lägga mig ner och dö. Fan ta skolan! Jävla fängelse. Det som är värst är att man får aldrig typ andra chanser. Lärarna är som programerade robotar som har som mål att göra oss så deprimerade som möjligt. Jag har fan ett liv. Men jag måste isolera mig istället. Jag blir alltid distraherad av något jävla ting när jag ska plugga. Fan i helvette! Nu har jag prov i morgon. Och FAN VAD JAG HATAR NO! så jävla meningslöst. Iallafall hur man binder ihop fucking atomer och hur de bildar fucking joner??? JAG SKA FAN BLI MILJÖNÄR, GIFTA MIG RIKT, OCH BLI KÄNDIG. (inte) JAG BEHÖVER INTE LÄRA MIG DET HÄR. jag vet redan de basiska grunderna liksom. Behöver inte lära mig mer.  Jag ska inte jobba med sånt.... omprov imorn för jag var sjuk förut.Sen prov i matte imorgon ocksååååå. ajdhshfj. Gr8! Inte. sen på onsdag ska jag ha lämnat in hemkunskaps läxan. åhhhhh, sen på onsdagen ska ett stooooort so arbete in, och om jag inte lyckas med det, kan jag kyssa mitt liv adjö. Seriöst. Jag är bitterfittan numero 1 just nu, men vad är man inte när man måste begrava sig själv med läxor, när man inte har "arbetsro" och när ens jävla betyg sätts på spel. Helvette.

Tumblr_lcrazdq2x61qbvxwmo1_500_large


apa

jag har stört jävla ont i magen. Jordgubbskrämen är slut, och jag har ingen plugg-ork. fy och blää. Har äckligt mycket saker att göra, matte, hemkunskapsläxa, prov i no och ett stort so arbete. Jag har inte börjat ens... och allt är tills på tisdag och onsdag. ska laga lite mat, sätta mina skills i arbete, sen typ. dö eller nått!

Pusssssssss


OKEJ

Nu ska jag tvätta facet, borsta gaddarna, sen sätta på mig min mysiga pyjamas sen krypa ner i sängen och läsa OKEJ jag fick idag.. den tidningen måste vara den enda jag kommer ihåg fanns när jag var liten. Kommer ihåg att min syrra klippte ut en bild från t.a.t.u (tatu) fan dem nu hette. Två brudar som var typ lebbar och hade ett band.. typ deras låt "all the things she said" (?) hoppas jag minns rätt nu, haha..  Nej men den där gruppen varjefall. Sofie klippte som sagt ut en bild där dem satt breve varandra och pekade finger. Jag tyckte det var så hemskt och var ärrad av gruppen i flera år, haha


hey miley what happend

Jag har alltid tyckt miley är helt awesome och det tycker jag fortfarande. Jag tycker bara hon borde tänka på hur mycket hon påverkar sina yngre fans, och hur besvikna dem blivit från att vara hennes "role model" till "slampan"

Mycket har hänt med miley på senaste tid, och sedan hennes nyare attityd och hennes sätt att visa världen att hon "vuxit upp" diggas inte av alla. Miley kommer alltid vara miley, men ibland så undrar man vad som finns där inne, när hon klär sig så utmanande, och beter sig som en ny person. Visst må skillsmässan tagit på henne hårt men ger det verkligen det henne en anledning till att riva loss alla spärrar och bara leva livet. ( visst hon är 18 nu) men det betyder inte att man ska släppa allt ansvar och bete sig hur som helst. 18... börjar man inte mogna då? Jag vill bara inte att det ska sluta upp som brittan och Lohan. Skulle vara så otroligt synd. Hollywood är ju tufft, och vem vet inte det? Vad som helst kan hända.Hoppas hon hittar den person hon vill vara under denna tid av "utforskning". "She's a teenager tryin to find the right her. Just make it more less naked, miley. säger många rubriker. Och jag håller dels med..

Från:



till:
 












precious friend

när man har mycket på G kan det vara lätt hänt att man inte träffar sina vänner så mycket som man kanske skulle vilja. Men varje gång jag träffar min underbara Maria Lejdestad så känns det som om vi inte vart utan varandra i en sekund. Jag älskar den här tjejen något så otroligt mycket att hela jag vill skrika.. Haha. Hon har alltid vart min förebild och jag är så stolt över henne. Att en sån fin personlighet kan finnas i en människa är ganska unikt. Maria har hjälpt mig mogna. Mogna, på riktigt. När jag var vilsen och ganska osäker var det hon man såg upp till och pratade med så kändes allt genast bättre. Likadant som ikväll och många andra kvällar. Så fort hon lägger till sina små hjälpande ord så är det som en trollformel i harry potter (lol), som gör allt bra igen.
Maria kommer alltid ALLTID ALLTID ha en väldigt unik plats i mitt hjärta. Och hon kommer alltid kunna komma till mig. För det är såna här männskor man ser en framtid med. Såna här männskor man vill vara omkring. Maria. En av mina högst prioriterade vänner. Min puff. ( kommer ihåg att jag ville vara piff för att det lät mycket finare ) Haha. Älskaaaaaaaaaaaaaaaar dig.

Tumblr_kxvw3fd7cp1qzf4tpo1_500_large

FÖRSTA DECEMBER

Tjenamors!

Är sjuk. Har typ ingen existerande nacke eller hals.... men jag käkar strepsils och te, så hoppas på att de ska bli liiite bättre tills imorgon.. Anyways. Har haft kabare. KJHSDJKDJD får damp på den, på ljudet, på kurt. Men shit happens. förövrigt gick de bra ( i think )

Har spenderat natten/morgonen med gossipgirl (season 3 ). Legat i samma position hela natten och bara för att röra på en kroppsdel flyttat armen/handen för att välja nästa avsnitt. vilken jag var illa tvungen till att göra. Jag borde, kom jag på nu... lämna in en uppsats om gossip girl. ( fett med intressant läsning för kurt ) nej, men bara för att sätta mina gg skills i arbete. De ska jag göra.. kanske få lite pluspoäng.

Nu ska jag varjefall,.. äta. sova. och de tredje. I think u already know.


Tumblr_lcpthyujc31qc4ygwo1_500_large

RSS 2.0