HEY SISTA SOUL SISTAH

Nu blir det skola. Ska hem direkt och sitta och plugga hela eftermiddagen. Den här gången ska jag verkligen göra det.
Puss på er. Im off!

PICS









kärlek till sista bilden.


Sometimes

hittade ett gammalt citat på skoldatorn jag vill dela med mig av just pga att det är så sant

"Sometimes you are gonna be the only one who believes in you. You just have to BELIEVE. Today, that will be enough to keep you going. But don’t forget your friends, because they are the ones who’s always willing to help you through your rough times"


curves

sitter i skolan ska arbeta... CIAO. haha


kurvor är så vackert.

come on and sing na na na na na hey ya!

Godmorgon. Helt sinnessjukt att jag inte sovit ett piiiiiiiiiiiiizzz på hela natten. Har legat vaken och tänkt " neee nu fan måste jag ju somna snart.." men nej. Somade aldrig så jag traskade nyss upp. Åh får damp på sånt här.. why good why? Iaf, tänkte käka ordentligt med frukost så jag inte blir sådär jobbigt grinig. Ha en fin dag, själv ska man tillbringa den i schoolan. Halvt nice sådär, puss.



JUST HEARING YOUR NAME MAKES ME SMILE


be mine

du är så perfekt i mina ögon
Tumblr_l7zi9nm27i1qbth70o1_500_large

Something tells me no

jag vet inte om jag vill ha något med personen att göra. Det känns bara sådär fel på något sett. Känns som något tvång på något skumt sett. Hatar att vara personen som aviker eller liknande. Men jag skrev inte på för någon dum romans om han håller på med massa andra brudar på samma sett. Är det inte meningen att man ska känna sig lite speciell? eller lite utvald kanske.. Han var packad första gången. Jag vet inte vad jag vill längre. Jag vet inte, helt enkelt. Jag är ändå för upptagen för tillfället..

Tumblr_l9ceywdrnr1qa6ntuo1_500_large


shine oh shine

Kollat på Camp Rock 2 idag. Sovit länge och käkat gårdagens middag till frukost. Lyckat att man vaknar så sjukt sent, haha..

Pusssss ♥

Tumblr_l9d1bde3be1qzjggvo1_500_large


CRAZY AS SHIT-

Tumblr_l7v7lxfhba1qa6ph7o1_500_large

IM SOO STOOPPPPIIID!

Jag är så dumm som sätter mig själv i sånna här dumma situationer! Åh.. Jag får säga till karin som det är, även om hon kommer avrätta mig på plats. Måste få lite sömn nu. Powernap? Hur fan funkar det... ska googla dem mest drastiska metoderna för att se till att man verkligen VAKNAR i tid... sleep tight ♥

Här kommer lite friska bilder i ett collage.


kvart i 3 på natten...

AND HERE I AM, sitter och kollar bloggar, kollar på intervjuer kollar på bilder. Men man märker att man är trött när man omedvetet sitter med apelsinskal intryckt i käften, och sjunger abba..
ska plugga no. Det var det jag skulle stanna uppe för... alla mina "dygna" kompanjoner har somnat.
Om jag går och lägger mig nu kommer jag aldrig komma upp igen... I better stay up.

Kan bjuda på ett collage snart... ♥


No Im Not Moving

Rise and shine! Mår mycket bra idag, FAN VAD UNDERBART! hatar att vakna upp och känna sig helt yr och äcklig! Idag blir det plugg och freshin' up a bit!! Tänkte typ beställa pizza..eller kanske thaiii. Fast jag är så jäklans lat så jag oroar mig över att jag kommer beställa men sen skita i att hämta! Då kommer dem väll köra hem till mig UTAN min pizza och slå ihjäl mig, eller likande..vi skippar det. Drastiskt slut. Nej men chillypilly idag..

Pussar på er mina korvar.


(buztedddddddddd)


John blund

den snubben skulle jag vilja besökte mitt rum NU och gjorde så jag somnade. När jag har så mycket i tankarna så hatar jag att "sova". Pfft. Mycket till sömn. Tankarna håller mig vaken... i timmar.

Godnatt people! I morgon stannar jag hemma för att fräsha till mig. Vill inte se ut som ett träsktroll i skolan direkt.
Pussisar ♥


HELP ME OUT..

Jag har ingen freggin aning om hur jag vill ha mitt hår. Just nu vill jag bara göra något fort. Kommer säkert sluta upp med att jag rakar av det. HAHA! nej men helt honestly! Jag kollar runt på folks hår googlar och har mig! Men ja.... vet inte. Färgning blir det, men vilket nyans? Ljusare eller mörkare? Slingor eller intee!!! Gahd! I don't know..
some help?

Rebecca Gayheart med stort vackert Hollywoodsvall.
Whitney Port med naturligt fallande svall.
Tidigare var Kristen mörkhårig och hon fick bära en peruk i senaste "Twilight"-filmen "Eclipse", eftersom hon klippt av sig sitt långa hår.

GASJHDGSJKJLCDSO

säääämst uppdatering. Men vadåd? Jag är sjuk. Känns som om jag ska spy upp mitt inre varje gång jag hostar. Min hals är såå svullen att jag låter som om jag har satt ca 20 klädnypor i näsan. Fyy och blää :(

Puss på er. VAR GLADA ATT NI ÄR FRISKA!
tänkte göra chaiiiiiii. Yummmmmmmmmmm!




im out.

Jag har inte orken att stanna uppe. Känner mig som en död ko! Fyfan alltså. Ska nog lägga mig och dö lite i min säng. Kanske läsa om jag pallar hålla uppe boken. Eller om mina ögon pallar läsa..

Ps. Det är nu ni ska säga "krya på dig" ♥


Smells like teen spirit

Lasange till middag. HATAR att känna mig hängig. Fy och blä. Kommer inte smaka lika gott. Hur fan lyckas vi med att tajma in att jag är sjuk varje jfla gång det blir lasange till middag!



SJUK

Var i farsta för att snacka med angelica, sen drog jag direkt in till stan för att spela in! Åh fyyyy blääää! Jag kunde inte äta fick kväljningar. Har haft ont i nacken och kroppen  hela dagen, men sedan när halsmandlarna börjar göra ont varje gång man sväljer. Det är då jag iser FAAAN! Pallar inte vara sjuk. Fuck!




SAVE ME FROM FALLING

Skulle egentligen spela in i studioo idag men jack fick inte tag på dem som kunde öppna. Så det kanske blir senare under dagen. Knarkar lite te, min röst käns lite cepe just nu. Haha! Every drug makes u bad huh? Singing is mine, and this is my punishment! Har käkat toast och kollat lite gossip girl. Sitter och lyssnar på musik. Måste plugga no sedan också. FAN I HELVETTE! det går aldrig in i skallen på mig.. never ever. Var ju på bio igår med Celina. Vi såg I rymden finns inga känslor. Så bra film! Se den.





Misguided Ghost.

I am going away for a while
But I'll be back don't try and follow me
'Cause I'll return as soon as possible
See I'm trying to find my place
And it might not be here where I feel safe
We all learn to make mistakes

And run from them, from them
With no direction
We'll run from them, from them
With no conviction

'Cause I'm just one of those ghosts
Traveling endlessly
Don't need no roads
In fact they follow me
And we just go in circles

Now I'm told that this is life
And pain is just a simple compromise
So we can get what we want out of it
Would someone care to classify


Our broken hearts and twisted minds
So I can find someone to rely on

And run to them, to them
Full speed ahead
Oh you are not useless
We are just

Misguided ghosts
Traveling endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away

And there's no one road
We should not be the same
But I'm just a ghost
And still they echo me

They echo me in circles

                                   

...

As I see the faith hope and love standing in front of me, I see the pain the hurt and the sorrow behind me. Don't know if Im fast enough too run to whats in front of me, cause Im so afraid the things behind me will keep up.


USED TO DREAM ABOUT BEING A BILLIONAIRE.

Knarkat en viss låt hela morgonen. En artist. Blir så inspirerad! Alicia Keys !
Såå bra. Doesn't mean anything har spelat flitigast. Nu ska jag och celina på bio. Vi tänkte se den här " I rymden finns inga känslor" Får se vad jag tycker om den. Gillar cissi dock. Raj Raj minnen :)

Såhär ser jag ut. Lite halft sminkad. Natural!



JUST TO MAKE U FEEL BETTER!

Det blir så svnigt mörkt snart både på morgon och eftermiddag. För att palla med trycket lite har jag ¨några tips på hur du kan hålla orken och humöret uppe ;)

1. Stressa ner hemma
Köp hem lermasker, hårinpackningar, färgstarka nagellack, väldoftande hudkrämer och koppla av.

2. Vitare tänder
Om du inte hinner borsta tänderna mellan målen kan du gotta dig i krispiga äpplen, morötter eller selleri som håller tänderna bländande rena.

3. Gå dig stark
En powerwalk på 30 minuter bränner kalorier och är dessutom jätteskönt. Skonsamt, gratis och ruskigt effektivt.

4. En bra start på dagen
Gå upp lite tidigare och njut av en portion av fullkorn till frukost, exempelvis havregrynsgröt ( för dem som gillar xd). En god vana som jämnar ut blodsockret så du slipper suget efter något sött och onyttigt.

5. Träna dig glad
Träna för ett bättre välbefinnande, för att få mer energi och framförallt för att hålla humöret uppe!!!!!

6. Skäm bort fötterna

Efter en lång dag i skolan (jobb?)k an du koppla av med ett varmt fotbad och med en lätt fotmassage. Peela dina fötterna med skrubbkräm varannan dag och smörj in dem dagligen med en fet fotkräm.

7.fet fisk!! (för dem som inte gillar finns annars tabletter!)
Fettsyran omega-3 har gjort hälsosuccé de senaste åren. Otaliga studier visar att den nyttiga ingrediensen lindrar inflammation och reducerar risken för cancer och hjärtinfarkt. Njut av lax och tonfisk ett par gånger i veckan.

8. Forma brynen
Välformade ögonbryn ramar in ditt ansikte och lyfter fram dina ögon. Gör en daglig check med pincetten. Men plocka endast ett hårstrå i taget, annars är det lätt att det blir fel.

9. Gör en god gest varje dag
Gör en liten, godhjärtad gest varje dag och låt den stärka dig själv.

10. Somna med ren hy
Gå aldrig och lägg dig utan att ha tvättat bort allt smink först. De artificiella produkterna hindrar hyn från att fälla bort döda hudceller och andas fritt. I värsta fall vaknar du med illröda finnar. ( EJ KUL )

11. Tandtråd för livet

Nya studier har visat att personer som är flitiga användare av tandtråd lever längre. Tandtråden gör rent och skyddar mot tandköttsinflammation, som i sin tur kan orsaka hjärtsjukdom och stroke...

12. Hoppa över tv- middagen

En amerikansk studie visar att tv:n lurar oss att äta mer. När vi koncentrerar oss på rutan i stället för på maten, hur den smakar och ser ut, missar hjärnan när vi känner oss nöjda. Då överäter vi. Så njut av den maten – utan tv.

13. Passande kläder
Tajta kläder som sitter åt och gör dig obekväm är ingen hit. Byt ut kläderna som satt bättre förr mot nya, som smickrar dina former. Du kommer att gå, röra dig och känna dig vackrare.

14. Gör rätt val
Gör ett grönt val genom att välja ekologiskt. Det är ett enkelt, relativt billigt och ett sätt att spara på jordens energi. Samtidigt besparas naturen, människorna som producerar varorna och din egen kropp kilovis med kemikalier.

15. Ge dig själv komplimanger
Våra hjärnor är programmerade att slå ifrån sig komplimanger och beröm, som skydd mot självgodhet. Ändra på det och lär dig istället att ta emot kärlek och uppskattning.



för nio år sedan...

11 september 2001.
RIP ♥

THE LAST SONG

Hej. Är smått besviken på mig själv. Jag lyckas göra allt annat än mina förbannade läxor. Tänkte därför sätta på THE LAST SONG som jag köpte idag. Och plugga samtidigt. Hur tror ni det kommer gå.. jag vet typ redan. Men ska försöka prioritera både filmen och läxorna lika mycket. Har aldrig sett The last song så fan vad underbart! Köpte den idag! i love miley. Kommer nog gilla filmen, alla säger att den är bra. Vi får hoppas så. Ha en fin kväll. Nu blir det Te och kladdkaka. Sedan, MOOVIIETIIMEE!!! ...(och pluggtiiimmeee,yay..)


FAN

Man måste lära sig älska både negativa saker hos en person samt det posetiva. Man kan inte alltid ta för givet att saker ska gå i ens egen planering. Är så trött på att känna mig skyldig. Faan asså. Fan!


8 september

Började dagen med skolaa. Efter det stack jag hem, fixade iordning saker sen bar det av till stan. Vi mötte upp några i klassen, och satte oss på en helmysig grekisk resturang. Fan vad gott det var! Till efterätt fick vi någon klump med deg, samt honung, nötter,russin... kännes för sött, och inte riktigt min sak. Vi gick sen ifrån resturangen med fulla magar, och gick vidare till boulevard (stavning?) för att se på Impro teater. Vi jobbar mycker med improvisationer i skolan, så det var nyttigt och lärorikt. Petra Meede gästade också. Helsköön typ det där. Kan bjuda på sig själv upp till 100 % och sådant gillas strongt! Iaf, dem var asgrymma, allesammans. Och jag hade det skit kul. Nu ska jag nöta in lite plugg i skallen, sedan blir det nog sängen som gäller. Ligga och bara lyssna på håkan. Texten. Ha en riktigt fin kväll, my dears.







Om det är något jag är bra på är att tänka " åh nu måste jag fota maten innan jag
börjar äta" Efter jag börjat äta slår tanken mig.. Fan också! aja. WHATTHEFUCK.
aaassgooott, även om de ser... mindre gott ut HAHA!


STATUSKÅT= HELLNOMOTHERFUCKA.

Status. Status, alltså jag fattar inte riktigt. Vem fan mår bättre av det? Det brukar oftast bara leda tll dåliga kretsar. Dåligt umgänge, och leda till skit. Falla för grupptryck osv. Believe me been there done that. Jag började sjuan. Dramaklassen. Oouff. The "outsiders". Förut brydde jag mig. Men inte ett piss längre. För ni skulle bara ana vad den klassen gett mig, och fortfarande ger mig. I början av sjuan. Jag var  den där lilla osäkra tjejen som låg och vred sig i sängen, dagarna innan skolstart. Då jag skulle börja 7an. Jag hade separerat mig med klara. Min ultrabästis på den tiden. Vi separerades. Mimmi, sofie. Mina "homies" dem skulle alla börja andra skolor. Ahapp! Här ska man börja i en dramaklass, som inehåller massa konstiga människor med tex. dreadlocks, lila remmar, och blått hår. Även "normala" folk. Den enda jag då var bekant med var daniela. Hon är idag min bästavän. Iallafall.. Jag var så rädd. Men det gick ju bra. Bra som fan! Idag går jag i en klass folk kan kolla lite snett på, eller kan ha fördomar om. Men folket som gör det, dem känner inte dem personerna. Man kan gå runt och tro att man äger jorden. Man kan gå omkring och tycka att det är jätte viktigt att umgås med dem som har lite mer "status". Man kan tycka det är jätteviktigt att vara lite mer "populär". Men vafan? vem bryr sig. Jag ville vara den tjejen. Men fan inte längre. För jag vet så mycket bättre. Jag skiter fullständigt i vad andra tycker om dem jag hänger med. Jag isolerar mig med folk som får mig att må bra. Som får mig att skratta och som får mig att känna en viss trygghet, som jag just nu är väldigt bekant med. Jag började somsagt sjuan. Började hänga med en 9a. Maria lejdestad. En underbar chey. Vi var bästa vänner när hon gick i sexan och jag i fyran. men sen gled vi ifrån varandra, men blev lika tajta igen när jag började i samma klass som henne. Vi hängde hade skit kul och hon förändrade mig till den person jag är idag. Kan aldrig tacka henne nog. ALDRIG! Efter några månader i dramaklassen började jag lite senare prova på saker pga att jag ville ha bekräftelse.. Saker idag jag kanske skulle ånga att jag gjorde. Saker folk kanske inte tror om mig. Vad vet jag?
Det jag vet är iallafall att eftersom jag redan då började umgås med folk som var äldre än mig, blev jag sjukt mogen på ett sätt. Ett sätt som får mig att se saker annorlunda. Jag vet bättre än att försöka vara den där tjejen, som är beroende av status. Jag är med dem jag mår bra av. Min klass tex. Visst. Vi är jävligt udda. Men den skapade mig. Och jag är glad över att gå till skolan, och allt känns sådär bra! Duvet. den där härliga magkänslan. Vi är en fet familj. Även om jag knappt kan räkna hur många gånger jag kanske skulle velat döda hälften av min klass. haha. Jag älskar dem. Samt mina fina vänner utanför skolan. Jag har ett sånt fint liv. Och jag skrattar mest åt dem som söker attention. söker status. Fy och Blä. Thank god im not that girl!




Idol 2010

Nu är det ju Idol som gäller. Eftersom att jag är själv "insatt " i musiken så tycker jag det är jätteskoj att kolla på auditions! Även fredags finalerna som kommer sen. Nu är det paus men börjar alldelles strax. Har saknat Jhide och hans frilla. Nu blir det te. och ja.. praktiskt det som hela inlägget handlat om. Idol 2010! Here we go!


oh and the angels sing

morsning korsning! har gluttat på gossip girl hela eftermiddagen och käkat toast. Toast borde få nobel priset. I typ mat, eller något. Okej. kanske något matpris iaf. Mer passande. Tänkte hoppa in i duschen och sedan göra lite te.
Pugget idag var väll okej. Är sååååå skoltrött redan! hur ska detta gå?



satt och skrev med dennis... till typ 4 på morgonen. för några veckor sen. sakna!


HEY HOES!

nu blir det mellanmål och oboy, samt gossip girl och engelska läxa för hela bunten!
Ohyes. Imorgon blir det förmodligen en tur till farsta, ska bara köpa ett par jeans, och någe annat man hittar. Vi får se helt enkelt. Allt bra med er? Poss ♥


Because Ur Love Ur Love Ur Love is my drug

Hejsan hoppsan. Har köpt säsong 2 av gossip girl idag. NICE NICE. bara det att jag känner mig själv så pass bra att jag kommer prioritera gossip girl framför mina läxor. Haha, ej okej! Ska försöka göra tvärt om. Humöret är på topp, och jag är sjukt trött så tänkte lägga mig och läsa elsas mode innan jag somnar..


RSS 2.0